Strategie en Organisatie

Strategie en Organisatie

Strategie- en organisatieadvies

In groeiende ondernemingen moeten vroeg of laat strategische keuzes worden gemaakt. Voor welke uitdagingen staat het bedrijf? Welke activiteiten moeten worden behouden of worden uitgebreid voor de toekomst? Welke certificering heeft uw organisatie in de toekomst nodig, en hoe moeten bedrijfsprocessen daarop worden aangepast? Hoe kunnen de bedrijfsprocessen meer winstgevend worden? En zo ja, wat moet daarvoor worden gedaan?

Naar een gezonde, winstgevende toekomst

Iedere keuze die u maakt, heeft direct impact op uw organisatie. Of het nu gaat om veranderd aandeelhouderschap, een ander businessmodel of nieuwe werkafspraken. Wij adviseren u en helpen u bij het maken van strategische keuzes en het opstellen van langetermijndoelstellingen. De oplossing zoeken we in rationele analyses die inzicht geven in bedrijfsprocessen. Hierdoor krijgt u grip op de toekomst en maakt u de juiste beslissingen. En op een praktische wijze zorgen we ervoor dat uw bedrijfsprocessen worden opgelijnd aan uw organisatiestrategie.

Bedrijfsadviseur op alle niveaus

Naast ondernemerservaring hebben wij ook kennis van de nieuwste ontwikkelingen. Dit stelt ons in staat om organisaties op alle niveaus te ondersteunen. Of u nu denkt aan een doorstart, innovatie, investering, organisatiegroei, participatie of fusie. Kansen, maar ook tekortkomingen, zetten we voor u op een rij. Samen met u maken we een plan voor betere bedrijfsresultaten. Ook begeleiden we bij de uitvoering ervan.

Interesse? Neem direct contact met ons op

E-mail: w.koeleman@genium.nl

Tel. +31 (0)6 51 54 87 63