Subsidies

Subsidies

Subsidiekansen optimaal benut

Veel ondernemers zijn zich niet bewust van de mogelijkheden die subsidies voor hun bedrijfsvoering bieden. De steunmaatregelen voor bedrijven die overheden bieden zijn uitgebreid, maar ook voortdurend in ontwikkeling. Van technologie en innovatie tot scholing en duurzaamheid. Voor welke subsidies uw bedrijf, bedrijfsprocessen of nieuwe producten in aanmerking komen? We zoeken het voor u uit. Op Europees, nationaal, regionaal en lokaal niveau.

Subsidie aanvragen bedrijf

Wilt u een subsidie aanvragen voor uw bedrijf? Maar u weet niet voor welke subsidieregeling u in aanmerking komt en bij welke instantie u aan moet kloppen? Wij ondersteunen in het aanvraagtraject, van subsidiesignalering tot en met het indienen van de declaraties en het opstellen van de rapportages. Zo zorgen we ervoor dat u subsidiekansen optimaal benut. Wij zijn gespecialiseerd in innovatiesubsidies en subsidies voor energiemaatregelen.

Subsidieadvies voor bedrijven

Subsidieadvies voor bedrijven gaat verder dan alleen het aanvragen van subsidies. Genium helpt u ook met andere strategische vraagstukken, zoals het vinden van marktpartijen die samen willen werken, bedrijfsfinancieringen of het toepassen van subsidiecontroles. Soms zijn subsidieprojecten complex en heeft u te maken met veel wet- en regelgeving. Ook daarin ondersteunen we u.

Subsidieadviseur bedrijven

Onze subsidieadviseur bedrijven, Arthur Vaanhold, begeleidt bij subsidieaanvragen, adviseert over subsidiemogelijkheden en signaleert eventuele wijzigingen voor u. Een eerste adviesgesprek is op basis van no cure no pay. Ook wanneer de subsidieadviseur voor u aan de slag gaat, blijft hij betrokken. Enkele malen per jaar bezoekt Arthur u om op de hoogte te blijven van wat er speelt. Zo kan er proactief op de plannen van uw bedrijf worden ingespeeld. Maak kennis met Arthur.

Subsidiekansen voor bedrijven

Interesse? Neem direct contact met ons op

Tel. +31 (0) 24 378 15 36