Over ons

Wij zijn Genium

Genium is een organisatie-adviesbureau van organisatie-experts en financieel adviseurs. Genium richt zich op drie onderdelen: Organisatieadvies, fusies en overnames en subsidieadvies. Genium heeft de focus op ondernemerschap. Voor de klanten van Genium geldt in veel gevallen dat de directeur van het bedrijf ook de eigenaar is. Maak kennis met ons:

Keuzes maken en doen waar je goed in bent, op die manier worden de beste deals gemaakt. Of het nu gaat om een overname, MBI of pre-exit. Ik ben graag de smeerolie in dat proces.

Tonnie Coenen

Corporate Finance

Met het ene been in het adviseurwerk / ondernemerschap en met het andere been in het onderwijs / onderzoek combineer ik het beste van twee werelden. Dit gebruik ik om op managementniveau te adviseren over een gezonde en winstgevende toekomst.

+31651548763
Walter Koeleman

Strategie en organisatie

Subsidieregelingen komen en gaan. Het is zaak daar proactief op in te spelen. Daarom neem ik bedrijven zoveel mogelijk uit handen. Van het signaleren van mogelijkheden en opstellen van de aanvraag tot en met het declareren van de laatste euro’s.

Arthur Vaanhold

Subsidies

Financiële doelstellingen behalen en leuk werken gaan makkelijk samen. Op die manier bracht ik al verschillende bedrijven in de logistieke sector bij elkaar. Met rationele analyses, uitgelegd in gewone mensentaal.

Wick Verhoeven

Investeringen logistieke sector

Een veiligheids-, kwaliteits- en milieusysteem dient binnen een bedrijf bij te dragen tot efficiency verbetering. Het combineren van de systemen is hierbij een toegevoegde waarde voor de bedrijven en in samenhang met ervaring, kennis en kunde kunnen we samen zorgen voor een goed werkend systeem.

  +31651365417
  Jochen Goevaers

  Kwaliteit, Veiligheid en Milieu

  Of het nu gaat om administratie, fiscaal advies of belastingzaken, ik regel het. Als mede-eigenaar van De Penningmeestersch ondersteun ik Genium bij financiële en fiscale vraagstukken rondom overnames.

  Twan Wijers

  Accountancy

  Voor het eerst contact met Genium? Ik ben uw aanspreekpunt. In geval van vraagstukken stel ik de overeenkomsten op. Ik schrijf memorandums, verzorg personeelsbeleid en ondersteun bij juridische zaken.

  Alda Bruijsten

  Secretariaat

  Interesse? Neem direct contact met ons op?

  Tel. +31 (0) 24 378 15 36