Corporate Finance

Corporate Finance

Bedrijfsoverdracht op maat

Een bedrijfsoverdracht, in welke vorm dan ook, gaat vaak gepaard met emoties. Of het nu gaat om een overname, fusie, pre-exit of andere manier van bedrijfsopvolging. Wij begeleiden u tijdens het gehele traject, van het maken van – soms lastige – keuzes tot het ondertekenen van contracten, zonder dat we de impact ervan op uw bedrijfsvoering uit het oog verliezen. Door onze kennis van de markt en ondernemerservaring komen we snel tot proposities die leiden tot een deal..

Bedrijfsfinanciering op maat

Een bedrijfsverkoop, pre-exit, fusie of overname? Het maken van keuzes hoort bij iedere levensfase van een organisatie. Er zijn talloze manieren van bedrijfsfinanciering: Management Buy Out (MBO) of Management Buy In (MBI), informal investors, banken, subsidies en meer. Met een persoonlijke en professionele adviseur aan uw zijde wordt u ondersteunt bij dit complexe proces.

Adviseur corporate finance

Zoekt u een betrouwbare adviseur die ondersteunt bij zaken als aankoop, verkoop, financiering of het opzetten en inrichten van een nieuwe bedrijfsstrategie? Bij Genium combineren we ondernemerservaring met wetenschappelijke kennis. We ondersteunen niet alleen bij uw keuze voor de juiste bedrijfsfinanciering, maar adviseren ook over wet- en regelgeving en bijvoorbeeld vraagstukken op managementniveau.

Corporate finance door Genium:

Onder meer inzicht in de kansen en valkuilen van een organisatie, financiële kennis en onderbouwde besluitvorming zijn de ingrediënten voor succesvolle corporate finance. Genium verzorgt bijvoorbeeld:

-begeleiding en advies bij overnames, fusies en bedrijfsopvolging

-selectie van geschikte overnamepartijen

-bemiddeling met banken en investeerders

-voeren van onderhandelingen

Interesse? Neem direct contact met ons op

Tel. +31 (0) 24 378 15 36